Am ajuns la linia de finish
februarie 16, 2021
Va surprinde
septembrie 26, 2021

Volumul 2

Când pui punct şi o iei de la capăt, uneori începi chiar şi o nouă foaie, o nouă etapă. Mi se întâmplă şi chiar trăiesc în viu această etapă de care sper să mă bucur la maxim.

Plină de toamna aurie ce-şi intră încet în drepturi cu adierile călduţe pline de regret ale verii ce a fugit repejor. Înconjurată de noi prieteni, de noi fiinţe dragi ce printr-o putere neînţeleasă au pătruns în lumea mea lăsând un gust dulce-parfumat de floare de soc. Ideile curg ciorchine de strugure, entuziasm în floare în mijloc de toamnă.

Ce aş mai scrie, ce v-aş mai spune şi cu câte minunăţii vă pot încărca a voastră cămară a sufletului în plin sezon al bogăţiei.

Mă simt bogată, bogată de tot ceea ce înseamnă bun, armonios şi frumos.

Cu speranţă-n gând şi-n glas după multe momente de cumpănă în viaţa mea de scriitor debutant, am decis: apare volumul 2! Şi va surprinde, credeţi-mă, din primele două pagini!

Ştiu! Am tot spus că nu şi nu. Am spus că o să apară după ce voi vizita celălalt continent, după ce mă voi convinge pe mine că merită. Dar de ce să nu merite? De ce să nu pot? De ce să nu apară? Cine sunt eu să îi iau şansa de a avea final? Un final ca în cazul Anei şi a lui Sinan sau un final banal, trist. Un final în care cei doi să îşi găsească persoane potrivite, poate din aceeaşi cultură?

Rămâneţi alături de mine şi de personajele mele pentru a descoperi continuarea acestei poveşti de dragoste inedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *