Modificări necesare

Te aştept!
ianuarie 9, 2021
Ninge peste Bucureşti
ianuarie 14, 2021

Modificări necesare

Nehotărârea şi-a spus cuvântul încă din clipa în care Alin a spus că ar fi bine să creăm www.cristinapaun.ro

Nehotărâtă, nedumirită, nemulţumită, pentru că orice aş fi încercat să fac ceva nu era bine. Nu mă atrăgea şi nici nu puteam să scriu, motiv pentru care www.cristinapaun.ro a rămas fără articole o bună perioadă. Preferam să scriu pe pagina de facebook, sau să îmi înşir gândurile fugitive pe vreun grup de profil, orice tâmpenie, decât să o dezvolt aici şi să iasă o tâmpenie mai mare. Spun asta pentru că, cine mă cunoaşte, ştie că eu scriu doar de dragul de a scrie, pentru mine, pentru că vreau şi pentru că simt. Cui nu-i place, să nu citească! Eu nu concurez cu nimeni şi nu doresc să iau nimic de la nimeni, aşa că nu accept critici, fie ele şi constructive.

Forma site-ului era cea care nu îmi spunea, nu mă striga: Vino, azi, să scrii şi tu ceva! Las-o de foaie şi de pix, că şi mamaie are telefon „d-ăla de dai cu degetul pe el” şi se conectează direct la lumea virtuală! – Alte poveşti de povestit ale lu’ mamaie Lenuţa, cu care aţi făcut cunoştinţă în proza scurtă „Călător prin amintirile vieţii”. Aşa că nu reuşeam!

Alin venea de fiecare dată cu câte o idee, ba chiar am cerut şi ajutorul Monicăi să îl facă frumos, arătos, cu o grafică de zile mari. Nici îmbrăcat de sărbătoare, site-ul meu nu era la fel ca prima mea dragoste, „Fereastra de evadare„, chiar şi „măcelărită” şi spartă-n mai multe bucăţele, tot la fereastra mea mă trăgea inima. Fereastra a fost gătită tot de Alin, care se plictisise să îmi citească postările pe nişte foi albe. Dar fereastra e frumoasă că e muovă, ar zice o prietenă şi pe bună dreptate! fereastra mea e movă!

În fine…voiam să vă spun că am reparat problema. Azi am răsfoit tot WordPress-ul şi mi-am coafat singură „bebeluşul„, iar acum sunt pregătită să îl ajut să facă primii paşi.

Nu-i aşa că aţi observat câte articole am pus în ultimele ore? Chiar am făcut şi o secţiune specială dedicată poeziilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *