Cu ceai şi cafea, când plouă

Un altfel de azi
iulie 8, 2020
E ziua mea!
iulie 16, 2020

Cu ceai şi cafea, când plouă

Sunt zen. Am decis încă de ieri, şi am continuat de când am deschis ochii. Am înlocuit cafeaua cu un ceai aromat de multifructe, am ales să îl îndulcesc, chiar dacă de obicei nu beau ceaiul dulce, i-am pus o linguriţă năzdrăvană de miere.

Nu mă mai agit, oricum nu aveam de ce. Nu mai caut soluţii, oricum, nu aveam la ce. Nu mai fac nimic, oricum nu aveam ce. Nu mai scot niciun cuvânt, oricum n-aveam cui să îi spun. Nu mă mai cert cu mine, oricum nu are sens.

Sunt entuziasmată, sunt fericită, sunt binedispusă! Plouă! Plouă şi mă simt în largul meu, mă simt în lumea mea. Plouă şi parcă cineva a dat cu clipici în lumea mea. Am dormit mai mult ca de obicei, am visat frumos şi acum sunt pregătită să fac tot felul de lucruri. Nu o să înţeleg niciodată de ce zilele ploioase îmi dau această stare de bine. De ce eu sunt fericită în timp ce mulţi alţii devin depresivi?

Sunt pregătită pentru un nou început. Sunt pregătită să visez, să creez, să îmi imaginez. Mă simt în formă şi pregătită pentru ce va urma. De-ar fi ploaie şi nor de ploaie în fiecare zi, viaţa mea ar fi o poezie cântată ritmat de picăturile de ploaie. Să plouă, să fie soare în suflet şi o cană de ceai sau de cafea, în mână!

Cu ceai şi cafea, când plouă,

Îţi creezi o lume nouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *